10 decembrie 2023, 15:02

Fanii Neversea pot cânta în cele 4 zile de festival cu vocea artiștilor. Cum pot face asta

Cu ajutorul Inteligenței Artificiale Revocalize.ai, fanii festivalului Neversea pot cânta în cele 4 zile de festival cu vocea artiștilor: Marius Moga AI, Lora AI, Alex Velea AI, Ioana Ignat AI, Nosfe AI, Mario Fresh AI și mulți alții. În plus, îți poți creea Vocea Ta AI și să-ți faci cover-uri instant folosind AI. Neversea prezintă pentru prima dată la un festival din lume tehnologia REVOCALIZE, o tehnologie care permite să amprentezi o voce și apoi să o tranformi în orice voce.

Neversea, alături de partenerii comerciali au pregătit experiențe memorabile pentru fanii festivalului: DJ care mixează la 50 de metri înălțime, zone de jocuri, zone de relaxare și instagramabile și multe alte activități.

Ediția aniversară din acest an a festivalului NEVERSEA, eveniment care va avea loc în perioada 6-9 iulie,va oferi numeroase surprize pentru zecile de mii de fani care vor fi prezenți să celebreze cei cinci ani de festival. Pe timpul celor patru zile și patru nopți de festival, organizatorii Neversea au pregătit o serie de activări, momente speciale, jocuri de lumini și zone instagramabile. Show-urile impresionante alte artiștilor naționali și internaționali, vor face ca experiența de festival să fie una memorabilă.

Anul acesta, 30 de designeri români își dau întâlnire la festivalul Neversea la F.A.B Stage, unde fanii pot găsi haine, colecții capsulă, încălțăminte, bijuterii și accesorii. De asemenea, organizatorii pregătesc și zone cu artiști de hairstyle, makeup și tatuaje temporare. Participanții au astfel ocazia să fie răsfățați cu coafuri, împletituri și machiaje speciale de festival.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol