15 martie 2023, 18:31

Fără mănuși! Alex Gibney va face un documentar despre Elon Musk

Elon Musk va fi în centrul unui nou documentar realizat de “inflexibilul” Alex Gibney, regizorul premiat cu Oscar pentru „Going Clear: Scientology and the Prison of Belief”.

Printre creditele suplimentare ale lui Gibney se numără „Taxi to the Dark Side”, pentru care a câștigat premiul Oscar, precum și „Enron: The Smartest Guys in the Room” și „Steve Jobs: The Man in the Machine”.

Aflat deja de câteva luni în faza de producție, Gibney a anunțat luni proiectul, spunând că este „extrem de entuziasmat” de faptul că îl va aborda pe Musk în film. Filmul este descris ca fiind „o examinare definitivă și fără menajamente a antreprenorului multimiliardar din domeniul tehnologiei și CEO al Tesla, SpaceX și Twitter”.

„Acum este momentul pentru un portret riguros al lui Elon Musk, care este, fără îndoială, una dintre cele mai influente figuri ale timpului nostru. Closer Media este încântată să își unească forțele cu Alex Gibney, Anonymous Content și Double Agent pentru a accepta provocarea de a-l examina pe Musk și impactul său asupra lumii”, a declarat fondatorul Closer Media, Zhang Xin, scrie Variety.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol