21 septembrie 2020, 7:08

Federaţia Română de Lupte face anunțul! Cine este cel mai bun sportiv al anului 2019

În cadrul galei Federaţiei Române de Lupte, ce a avut loc miercuri seara, unde au participat şi ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, şi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, s-a acorat titlul de cel mai bun sportiv al anului 2019.

Titlul a fost primit de Alina Vuc care a declarat că este bucuroasă că în 2020 nu va mai avea stresul calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de unde speră să se întoarcă cu o medalie.

Este al treilea titlu de cea mai bună sportivă a anului şi sper că nu va fi ultimul. Am avut emoţii, mă simt mai bine pe salteaua de lupte, dar şi lucrurile astea trebuie făcute şi mă bucur că le-am depăşit cu bine. Anul 2020 va fi un an foarte greu, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că am reuşit calificarea la Jocurile Olimpice încă de la primul turneu şi nu voi fi stresată anul viitor. Obiectivul meu va fi doar să mă pregătesc pentru competiţia cea mare. Sper să vin cu o medalie, voi face tot ce ţine de mine ca acest lucru să se întâmple. Este mult mai uşoară pregătirea acum, pentru că faci totul de plăcere şi faci totul cu mai mult drag. Cred că orice sportiv visează să se claseze pe podium la competiţia supremă„, a declarat Vuc, conform agerpres.ro.

Luptătoarea este medaliată cu argint la Campionatele Mondiale şi calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

sursa foto: caon.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.