11 noiembrie 2023, 7:32

Fenomen incredibil în Mexic! Străzi acoperite cu gheaţă la 30 de grade Celsius

Șase zone din Guadalajara un oraș din Mexic au fost complet acoperite de un strat gros de gheață drept urmare a unei furtuni puternice ce a adus cu ea și grindină. 

Sursă foto: stirileprotv.ro

Conform celor de la BBC News în anumite porțiuni stratul de gheață a ajuns și până la un metru și jumătate. Acest lucru a dus la acoperirea unor autovehicule până la jumătate în gheață.

Sursă foto: stirileprotv.ro

Gheața a luat pe toată lumea prin surprindere, așa că acesta a fost motivul pentru care inclusiv unitățile de protecție civilă au fost chemate pe străzi. Cei din urmă având ca scop să intervină la eliberarea arterelor blocate din orașul cu aproximativ cinci milioane de locuitori.

Sursă foto: stirileprotv.ro

Reprezentanții autorităților locale au precizat că în urma furtunii mai mulți copaci au fost distruși și o persoană din păcate a fost rănită. În Guadalajara media temperaturilor în mod normal este de 30 de grade Celsius, iar până acum niciodată o ploaie cu grindină nu a fost atât de răvășitoare ca cea din prezent care a afectat circa 200 de locuințe și din datele de până acum zeci de autovehicule.

Sursă foto: stirileprotv.ro

Conform site-ului stirileprotv.ro, Enrique Alfaro care este guvernatorul statului a precizat că tot ceea ce se întâmplă este incredibil „Și ne mai întrebăm dacă schimbările climatice sunt reale. Acestea sunt fenomene cum nu s-au mai văzut până acum!”, a mai precizat acesta

Sursă foto: stirileprotv.ro

Sursă foto: stirileprotv.ro

Sursă foto: stirileprotv.ro

Sursă foto cover: stirileprotv.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol