26 februarie 2020, 3:06

Festivalul Ambasadelor devine World Experience. Unde poți asculta muzica neștiută a lumii

Cluj Napoca găzduiește în premieră Festivalul multicultural World Experience, cunoscut anterior ca Festivalul Ambasadelor.

Festivalul va avea loc între 13 şi 16 iunie, în câteva spaţii culturale din Cluj-Napoca, respectiv Teatrul Naţional, Casa de Cultură a Studenţilor şi Casino-Centrul de Cultură Urbană și este organizat de Asociația ESCU.

Ediţia din 2019 a WEF abordează ca tematică ”The Unheard Music / Muzica neştiută a lumii”, propunând un periplu original, exotic şi contemporan în muzica lumii şi oferă o poartă către alte culturi, prin cei peste 100 de artişti emergenţi, care vor purta publicul într-o călătorie emoţionantă şi educativă pe parcursul globului, printre sunete şi ritmuri tradiţionale, dar şi cu influenţe moderne, concentrate pe reflectarea diversităţii patrimoniului muzical mondial, potrivit unui comunicat de presă.

Artişti din mai multe colţuri ale lumii vor susţine spectacole de muzică şi dans, unele în premieră naţională. Aceştia vor prezenta o coloană sonoră din mai multe spaţii geografice ale lumii, ca Senegal, Indonezia, Thailanda, Irak, Spania, Iran, Elveţia, Suedia, Franţa, Haiti, Egipt, India, Olanda. În plus, publicul va putea vedea expoziţii sau va putea participa la ateliere creative, conferinţe şi workshop-uri.

Biletele pe zile sau abonamente pentru toată perioada festivalului la spectacolele live au fost puse deja în vânzare cu preţuri începând de la 53 lei.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.