11 decembrie 2023, 13:32

Festivalul de arte performative CALEIDO anunță ediția a V-a: 27 noiembrie – 1 decembrie la Timișoara

Cea de-a V-a ediție a Festivalului de arte performative Caleido va avea loc în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2023 la Timișoara.

Pe parcursul a cinci zile vor fi prezentate 20 de spectacole de teatru, dans, performance (18 din România și două din Norvegia), cinci dezbateri și două ateliere de dans, în diferite spații culturale din Timișoara: Iulius Town, Cărturești Piața Victoriei, Teatrul Basca, Auăleu.

Caleido s-a dezvoltat, încă de la începuturile sale, din 2015, ca o platformă a dialogului intercultural, cu mize în dezbaterea constructivă de idei, în educația culturală și în pluritatea vocilor artistice.

Spectacolele prezentate aduc în atenția publicului tematici care traversează subiecte actuale și pun în circulație idei despre realități prezente, prejudecăți, valori morale sau etice, comunități vulnerabile, relații de muncă, istorii personale și subiectivități fragile, oferind posibile moduri de acțiune și gândire, construind legături și cadre de chestionare, explorare și dialog.

Program: https://caleido.ro/caleido-2023/

Accesul la evenimentele din cadrul Caleido este liber și se face în baza unei rezervări pe caleido.ro.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol