23 septembrie 2020, 15:51

Festivalul Electric Castle a anunțat primii artiști care vor concerta în 2018

Festivalul Electric Castle revine în 2018 cu noi artiști precum Damian Marley, London Grammar și Netsky. Atât trupe cunoscute pe plan internațional cât și DJ-ii în vogă sunt anunțați la cea de-a șasea ediție a Festivalului muzical din Cluj.

Wolf Alice, Valentino Khan, JP Cooper, The Horrors și Dubioza Kolektiv vor concerta de asemenea la festivalul muzical ce va avea loc între 18 și 22 iulie, la Castelul Banffy din comuna Bonțida, județul Cluj.

Organizatorii festivalului Electric Castle au lansat o campanie de vânzare a abonamentelor în luna octombrie, fiind deja vândute 12.000 de abonamente pentru ediția din 2018 a festivalului muzical. De curând au fost puse în vânzare noi abonamente care pot fi achiziționate direct de pe site-ul evenimentului, conform romania-insider.com

Sursă: facebook.com.Electric Castle

Festivalul Electric Castle este unul dintre cele mai importante festivaluri muzicale de acest fel din România, fiind nominalizat de trei ori consecutiv la European Festivals Awards. În 2017, la eveniment au venit artiști precum Deadmau5, Franz Ferdinand, UNKLE, House of Pain și Trentemoller.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.