29 septembrie 2023, 16:01

Festivalul Internațional de Carte Transilvania . Crime Scene Press lansează volumul G L A D I V S, de Dănuț Ungureanu și Marian Truță  

Crime Scene Press vine la Festivalul Internațional de Carte Transilvania cu o mulțime de noutăți, cărți best-seller care au făcut înconjurul lumii, spre bucuria cititorilor. Totodată, editura a pregătit și un eveniment special pentru vizitatori, lansarea volumului G L A D I V S, de Dănuț Ungureanu și Marian Truță, care are loc vineri, 29.09.2023, în spațiul destinat evenimentelor, începând cu ora 15:00, în prezența autorilor.

La eveniment participă și istoricul român Ovidiu Pecican, îndrăgitul scriitor George Arion și directorul Crime Scene Press, Alexandru Arion.

G L A D I V S aduce în prim-plan întâmplările ce tulbură existența ștearsă a unui fost soldat, în Roma primului veac după Hristos. Pe neașteptate, războinicul de odinioară, silit să-și accepte ratarea ca slujbaș al cohortei urbane, e prins în păienjenișul intrigilor ce amenință Imperiul. Un roman captivant, al misterelor și surprizelor. O poveste fascinantă, mustind de suspans și pitoresc.

Dănuț Ungureanu este scriitor, jurnalist, scenarist, dramaturg, trainer pentru creative writing. Cărțile lui sunt urbane și umane, iar volumele de proză scurtă merg de la umor la fantastic, sau mystery & thriller.

Marian Truță s-a născut în 1960 la București. Este prozator, având ca gen preferat fantasticul. Unele dintre lucrările sale au fost distinse cu premii naționale la diferite evenimente. În prezent este unul dintre coordonatorii revistei online UtopIQa, revistă dedicată explorării fantasticului.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol