19 mai 2024, 23:07

Festivalul Massif începe joi, în Poiana Brașov

Festivalul Massif se va deschide joi, vineri și sâmbătă începând cu ora 17:00, iar duminică, de la ora 12:00, iar în toată această perioadă vor fi peste 50 de artiști care promit concerte memorabile.

Organizatorii le reamintesc celor care au bilete ce trebuie să știe înainte, dar și în timpul festivalului, precizează Radio România Brașov.

În primul rând, brățările de festival pot fi ridicate de la punctul special amenajat în Parcarea Poiana Mare, din Poiana Brașov.

Programul este de joi până sâmbătă, de la 16:00, iar duminică, de la 12:00.

Tinerii sub 18 ani trebuie să aibă la ei, pe lângă abonamentul sau biletul de acces și actul de identitate, și documentul care atestă acordul părinților. Poate fi descărcat de pe bemassif.com.

Minorii sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un părinte și să dețină un bilet valid.

Pentru participanți, organizatorii oferă și cele mai ușoare variante de a ajunge la eveniment.

Astfel, cei care vin din București sunt sfătuiți să aleagă trenul ca mijloc de deplasare spre Brașov, pentru a evita traficul de pe Valea Prahovei. Apoi, transferul participanților din Brașov în Poiana Brașov, precum și din stațiune înapoi în oraș se poate face cu autobuze și microbuze puse la dispoziție de autoritățile locale.

De altfel, RAT Brașov a anunțat deja că va suplimenta liniile care fac legătura dintre Livada Poștei spre cartiere, iar programul se prelungește joi, vineri și sâmbătă până la aproximativ ora 01.00.

Ora exactă a ultimelor plecări va fi afișată pe site-ul www.ratbv.ro în zilele următoare.

Din Poiană, la sfârșitul spectacolelor vor pleca autobuze care au indicativul M, iar ultimele pleacă din Poiană la aproximativ ora 1:30.

Duminică, ultimele plecări pe aceste trasee vor fi aproximativ în jur de 19.30.

Va circula și linia 20, din 10 în 10 minute, cu posibilitate de suplimentare, dacă va fi cazul.

Ultimele plecări din Poiana Brașov vor fi la ora 3:00.

Duminică, ultimul autobuz 20 pleacă din Poiană la 23.59.

De asemenea, vor circula și autobuzele 100 și 130 M, cu program special.

În toate cele patru zile va fi prelungit programul și la casieriile din Livada Poștei și Poiana Brașov.

Pentru achitarea călătoriilor, RATBV recomandă plata cu: card de transport RATBV, card bancar, telefonul mobil prin aplicația 24pay.

În zilele de festival vor fi și restricții de circulație, dar riveranii au acces, în baza unui permis de acces auto provizoriu. Acesta poate fi ridicat de la Centrul de Agrement (punctul de acreditări) din Poiana Brașov, între 12 și 17 martie, sau de la Primăria Brașov, Centrul de Informații pentru Cetățeni.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol