4 decembrie 2021, 22:13

Festivalul teatrului independent dăinuie online: Bucharest Fringe susține a zecea ediție de pe scenă și pe net

Maratonul Teatrului Independent revine în a zecea ediție a festivalului Bucharest Fringe și, în premieră, spectatorii se pot bucura de spectacol nu doar în București, ci de oriunde în lume.

Este prima ediție ONLINE, așadar poți urmări toate spectacolele si sesiunile live Artists Talk din confortul casei tale, alături de cei dragi!

Organizatorii festivalului de teatru independent au pregătit inițial și 4 spectacole cu reprezentație în offline, la Teatrul Apropo și la Green Hours, în București, însă, ca urmare a deciziei luate de Comitetul Municipal pentru Situații e Urgență din data de 6 septembrie, de a interzice activitatea instituțiilor de spectacole și/sau concerte, organizarea a fost forțată să le păstreze doar în online.

Spectacolele au început deja din data de 9 octombrie și timp de 10 zile, în celebrarea serbării a 10 ani de festival al actorilor independenți, aduce în casele spectatorilor 26 de spectacole de teatru independent naționale și internaționale și 15 sesiuni Artists Talk pe Zoom în care publicul are ocazia să dialogheze în direct cu o parte din artiști.

 

Festivalul a oferit de-a lungul celor nouă ediții un număr de peste 50 de premii, promovând numeroși artiști valoroși, voci distincte în peisajul teatral contemporan.

Programul complet, dar și bilete pentru Festival găsiți exclusiv pe eventbook.ro și pe site-ul Festivalului: bfringe.ro.

sursa foto: Facebook/MaratonulTeatruluiIndependent.BucharestFringe


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.