23 ianuarie 2022, 18:30

Feteloor…S-au încheiat filmările la Sezonul 2 din „The Witcher”. În curând, pe Netflix

Superpopularul serial „The Witcher” (care place în general sexului frumos, să recunoaștem) va veni în acest an cu al doilea sezon. Data nu a fost încă anunțată de Netflix, dar cum  tocmai s-au încheiat filmările probabil că vorbim cel mai devreme de luna septembrie.

După 158 de zile de filmări grele, în special din cauza pandemiei, producţia pentru al doilea sezon „The Witcher” a fost încheiată.

Filmat în 15 locaţii din Marea Britanie, cu 89 de membri în distribuţie, aproximativ 1.200 de membri în echipa de producţie şi o mulţime de monştri noi, noul sezon va avea premiera în 2021.

Netflix a lansat vineri un montaj cu imagini surprinse pe platourile de filmare, imagini ce pun accent pe entuziasmul actorilor şi echipei de producţie conduse de showrunner-ul Lauren Schmidt Hissrich, scrie Deadline, care publică și montajul celor de la Netflix.

Mai jos.

Ce se întîmplă în sezonul 2

Potrivit producătorilor, în noul sezon, Geralt din Rivia – convins că Yennefer şi-a pierdut viaţa în bătălia de la Sodden – o duce pe prinţesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care şi-a petrecut copilăria şi cel mai sigur pe care-l cunoaşte.

În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni şi demoni se luptă pentru supremaţie, el trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos, şi anume de propria ei putere misterioasă.

În al doilea sezon, Henry Cavill („Mission Impossible – Fallout”, „Man of Steel”) revine în rolul principal, Geralt of Rivia. La fel şi Anya Chalotra, Freya Allan şi Joey Batey . Lor li se adugă  Yasen Atour, Agnes Bjorn, Paul Bullion, Thue Ersted Rasmussen, Aisha Fabienne Ross, Kristofer Hivju şi Mecia Simson.

Citește și:

Vești bune. Netflix vine cu 30 de producții franțuzești. Ce vedem?


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.