5 august 2021, 8:54

Fetelor, e de bine! Mr. Big revine în „Sex and the City”

Se vorbea de multă vreme despre un nou capitol din „Sex and the City”. Au fost date publicității și informații despre producție în sensul revenirii a cel puțin trei persoane din “gașcă” – Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) şi Charlotte (Kristin Davis).

Fanii s-au împăcat deja cu absența Samanthei (Kim Cattrall).

Dar o întrebare a continuat să se pună – What about Mr. Big?

Ei bine, actorul Chris Noth revine în rolul Mr. Big din noul capitol „Sex and the City” la HBO Max.

El  îşi va relua rolul Mr. Big în noul capitol din franciza „Totul despre sex/ Sex and the City” cu 10 episoade a cărui producţie va începe la New York în această vară , scrie Variety.

„Sunt încântat să lucrez din nou cu Chris la „And Just Like That…”. Cum să facem un nou capitol din „Sex And The City” fără Mr. Big al nostru?”. a spus producătorul executiv Michael Patrick King.

Mr. Big revine în „Sex and the City”. Dacă la 30 e complicat, să vedeți la 50!

Potrivit HBO Max, serialul urmăreşte personajele Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) şi Charlotte (Kristin Davis) în timp ce „fac trecerea de la realitatea complicată a vieţii şi prieteniei când aveau 30 de ani către şi mai complicata viaţă şi prietenie la 50 de ani”.

Chris Noth, nominalizat la SAG Award şi de două ori la Globurile de Aur, a devenit cunoscut pentru rolul Mr. Big din „Totul despre sex/ Sex and the City” în care a jucat între anii 1998 şi 2004.

A mai jucat rolul dectectivului Mike Logan din „Law & Order”, dar şi personajul Peter Florrick din drama „The Good Wife” cu  Juliana Margolis.

Serialul „Sex and the City” a fost creat de Darren Star pe baza romanului omonim al lui Candace Bushnell, apărut în 1997. A fost lansat de HBO în 1998 şi a avut şase sezoane, până în 2004.

Show-ul a fost urmat de două filme, „Sex and the City” (2008) şi „Sex and the City 2” (2010), cu mai puțin scucces.

Citește și:

Protagonistele noului serial din franciza „Sex & the City” vor fi plătite cu 1 milion de dolari pe episod


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.