27 februarie 2021, 1:53

Fiecare-n cercul lui, şi nu doar de prieteni! Soluţia de distanţare găsită de un parc new-york-ez

În parcul Domino din New York, pe iarbă au fost pictate cu alb cercuri largi pentru a-i ajuta pe oameni să păstreze distanța între ei, dar în acelaşi timp să se bucure de relaxare la soare.

Astfel, cei care vor să se relaxeze pe pajiștea parcului, trebuie să stea în interiorul cercurilor. În felul acesta păstrează o distanță de aproape doi metri unii de ceilalţi, potrivit CNN.

Reguli

În weekend, lumea a venit în parc și a respectat liniile trasate pe iarbă, semn că un pic de reguli nu strică nimănui, mai ales că a fost aglomeraţie, căci temperatura ridicată i-a scos pe oameni la plajă pe iarbă.

În orașul New York, aproape 200.000 de oameni au fost infectați cu noul coronavirus.

Locuitorii orașului sunt, însă, sfătuiți să rămână în continuare acasă, cât mai mult posibil și să poarte măști dacă ies în public.

De altfel, în ultimele luni, în magazine, cafenele și restaurant au fost trasate linii care să indice oamenilor unde să stea astfel încât să păstreze între ei o distanță de 2 metri.

De departe cea mai afectată țară de pandemia de coronavirus o reprezintă Statele Unite, care înregistrează în acest moment 1,57 milioane de infectări (31,5% din totalul infectărilor la nivel mondial) și 93.000 de decese.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.