28 noiembrie 2022, 17:27

Fiica ideologului lui Putin, Aleksandr Dughin, a murit în explozia mașinii în care se afla (VIDEO)

Fiica lui Aleksandr Dughin, cunoscut drept „creierul lui Putin” sau „ideologul” președintelui rus, a murit sâmbătă în explozia mașinii cu care se deplasa spre Moscova.

Presa de stat rusă susține că Daria Dughin a murit după ce mașina ei a explodat, iar apropiații lui Dughin afirmă că acesta era ținta atacului, informează BBC și CNN. Mașina aparținea ideologului rus, nu fiicei acestuia, care folosea în mod normal un alt automobil.

Potrivit publicației ruse 112, familia Dughin urma să se întoarcă, sâmbătă seara, de la un eveniment, dar Aleksandr Dughin a luat în ultimul moment decizia de a călători separat de fiica sa.

Imagini postate pe Telegram, care nu au fost confirmate, par să îl arate pe Dughin la locul accidentului, urmărind șocat intervenția echipelor de urgență.

Chiar dacă nu deține o funcție oficială în guvernul rus, Dughin este cunoscut drept un ideolog ultra-naționalist, apropiat de președintele Vladimir Puțin, și un înfocat susținător al invaziei Ucrainei. El a fost numit și „Rasputinul lui Putin”.

Fiica sa, Daria Dughin, a fost o jurnalistă vocală, care a susținut invadarea Ucrainei. SUA și Marea Britanie au sancționat-o la începutul anului pentru că a contribuit la dezinformreat online în legătură cu invazia Rusiei.

Sursa foto: Pressone


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol