17 septembrie 2021, 0:55

Film românesc, premiat la cel mai longeviv eveniment cinematografic din lume

Un film românesc a fost desemnat cel mai bun film de debut al celei de-a 50-a ediţii International Film Festival of India care a avut loc în Goa, între 20 şi 28 noiembrie.

Lungmetrajul “Monștri.” a fost premiat la cel mai longeviv eveniment cinematografic din Asia.

Filmul „Monştri.”, de Marius Olteanu, prezentat în premieră la Berlinală, a mai câştigat premiul „Zilele Filmului Românesc” pentru debut la cea de-a 18-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, Golden Mimosa pentru cel mai bun scenariu la Herceg Novi şi Marele Premiu la Sofia, informează news.ro.

În România, filmul a avut premiera la finalul lunii septembrie, iar din 18 decembrie va rula pe marile ecrane din Franţa.

„Monştri.” spune povestea unei zile din viața unui cuplu, a Danei (Judith State) şi a lui Arthur (Cristian Popa), doi tineri care sunt căsătoriţi de opt ani. Filmul îi urmăreşte de-a lungul a 24 de ore, explorând modul în care o serie de probleme şi întâlniri cu alte persoane îi împinge pe cei doi spre încheierea relaţiei de cuplu. Din distribuţie mai fac parte actorii Alexandru Potocean, Şerban Pavlu şi Dorina Lazăr.

sursa foto: news.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.