8 august 2020, 5:24

Filme europene, proiectate pe litoralul românesc. Ce își propun organizatorii Cinemascop

Festivalul Cinemascop va avea loc în perioada 1 – 7 august, la Grădina de vară de la Eforie și găzduieşte din nou proiecţii de film, dar şi multe alte activităţi şi surprize.

În cadrul festivalului se regasesc ateliere de creație pentru copii, proiecţii de filme, picturi murale live şi o expoziţie foto, ce vor avea loc în fiecare seară. Cei mici vor putea să se distreze, să înveţe lucruri noi prin jocuri, pictură, desen, modelaj, colaje şi alte activităţi surpriză.

În fiecare seară vor fi proiectate filme europene, precedate de un scurtmetraj din campania EUandME şi o animaţie cehă scurtă, citează agerpres.ro.

Festivalul s-a dovedit a fi o necesitate. Pe de o parte, a oferit o alternativă de petrecere a timpului liber pe litoral. Pe de altă parte, unul dintre obiectivele festivalului a fost atragerea atenţiei asupra spaţiilor de acest gen – grădini de vară şi cinematografe – care, din nefericire, sunt clădiri pe cale de dispariţie şi, iată, unele dintre acestea pot fi reîmprospătate pentru a-şi regăsi scopul pentru care au fost construite – proiecţiile de filme. Iar anul acesta, Cinemascop continuă„, se arată în comunicat.

Organizatorii transmit că primii 200 de spectatori ce vin la film primesc o bere cehă cadou. În restul zilei sunt puse la bătaie 400 de pungi de bomboane pentru toţi doritorii de o „mică pauză de dulce”.

sursa foto: westcityradio.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.