28 septembrie 2022, 2:48

Filme romantice de mai

Ultima lună de primăvară aduce la DIVA câte două filme romantice în fiecare duminica, de la ora 16:00!

Vom înțelege cum întocmai vorbei iubirea trece prin stomac, cum cel mai bun prieten pe care îl poate avea un om are blană și e forte afectuos, cum arată iubirea la fermă și cum dragostea apare când te aștepți mai puțin.

Duminică, 15 mai, DIVA prezintă pe micile ecrane două filme, cea mai emoționantă formă de iubire, cea a animalelor de companie. Când copiii lor vor să adopte același câine, doi părinți singuri ajung să se cunoască în filmul Pețitor cu blăniță (Love to the Rescue, 2019), difuzat de la ora 16:00. De la ora 18:00 soldatul Jack vine să-și ia câinele, de la Ally, care nu pare dispusă să se despartă de el în filmul Un cățel pentru doi (Love and Sunshine, 2019).

22 mai vine la DIVA cu două filme romantice au acțiunea plasată la fermă. La ora 16:00 dragostea se înfiripă în mod natural între Stephanie (Pascale Hutton) și Alex (Sam Page), un propietar de fermă ce găzduiește filmările pentru o emisiune tv în filmul Jumătatea mea (My One and Only, 2019). Iar Abby se întoarce acasă, în Texas, unde revede un fost iubit în filmul În inima Texasului (A Feeling of Home, 2019) de la ora 18:00.

Două femei independente au șansa la iubire în filmele de pe 29 mai. Filmul de la 16:00 este Pe gustul meu (Just My Type, 2020) șio prezintă pe Vanessa (Bethany Joy), o jurnalistă din New York, care încearcă să obțină un interviu cu un autor mai interesant decât crezuse inițial. La ora 18:00 aflăm povestea lui Amy (Kelly Rutherford), care locuiește singură și primește o ofertă neașteptată care îi schimbă viața în filmul Dragostea, desigur (Love, of Course, 2018).


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol