4 decembrie 2021, 4:04

Filmele și serialele cele mai populare de la Netflix

La Vox Media’s Code Conference, a fost dezvăluit clasamentul serialelor și filmelor de la Netflix, adică topul 10 al producțiilor aflate în cel puțin 28 de zile de la premieră pe platformă.

Primul clasament se referă la cele mai populare seriale pe baza numărului de conturi care au selectat un anumit titlu în primele sale 28 de zile de la premieră. De asemenea, a fost făcut public timpul total petrecut cu vizionarea unui anumit titlu.

Serialul „Bridgerton” se află pe primul loc în ambele clasamente, iar „Extraction” este cel mai vizionat film, ca număr de conturi Netflix ce au acccesat acest titlu, pe când „Bird Box” este filmul ce i-a ținut pe abonați cel mai mult în fața ecranului.

Drama coreeană despre supraviețuire „Squid Game”, ce a avut premiera pe 17 septembrie, are toate șansele să devină cel mai popular serial al platformei din toate timpurile, fapt pe care Netflix nu l-a anticipat.

La cele mai populare seriale, locul al doilea este ocupat de „Lupin”, iar al treilea de „The Witcher”. Noua serie din „Casa de Papel” este abia pe locul al șaselea. La filme, după „Extraction” și „Bird Box”, apare în clasament „Spenser Confidential”.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.