14 aprilie 2024, 21:08

Filmele de Crăciun continuă la DIVA. Ce vedem în intervalul 17-21 noiembrie?

Seria-maraton de filme de Crăciun continuă la DIVA și în perioada 17-21 noiembrie, cu multe povești romantice tematice, în fiecare zi (între orele 06:00-02:00). Premierele aduc în prim plan un eveniment dedicat colindelor aflat în pericol, o ploaie de meteoriți și un prinț îndrăgostit.

Săptămâna aceasta, prima dintre cele 3 premiere difuzate de DIVA în cadrul acestui maraton tematic este „Crăciunul ești tu” (Christmas Is You, 2021).

1

Filmul este programat pe 17 noiembrie, de la ora 20:00 și o are drept protagonistă peEmma Bloom (Becca Tobin), care încearcă să-și convingă fostul iubit – Tyler Thorn (Matthew MacCaull), devenit un cântăreț celebru – să semneze un contract cu casa ei de discuri, în aceeași perioadă în care încearcă să salveze un eveniment local dedicat colindelor. Oare îi vor ieși planurile?

2

Apoi, pe 19 noiembrie, de la ora 16:00, DIVA difuzează premiera„O stea de Crăciun” (A Christmas Star, 2021). În scenariu, astronomul Madeline (Sara Canning) descoperă că, înainte de Crăciun, în orășelul Summit View va avea loc o impresionantă ploaie de meteoriți.Așa că  încearcă să-i convingă pe localnici să-și stingă instalațiile, pentru a vedea clar impresionantul eveniment ceresc. Evident, nu va fi ușor, deci are nevoie de tot ajutorul lui Ryan (Daniel Lissing), pădurarul local.

3

 A treia premieră de Crăciun marca DIVA din această săptămână este „Un prinț cadou” (Royally Wrapped for Christmas, 2021). Invitată la o sărbătoare din regatul (evident, fictiv) Valdonia, directoarea unei organizații caritabile internaționale care împlinește 100 de ani – Lindsay (Jen Lilley) – se apropie de prințul Aiden (Brendan Fehr). Cei doi s-au cunoscut la New York, dar eroina noastră nu și-a dat seama cu cine stă de vorbă, iar revederea lor pare a fi ocazia perfectă pentru ca Aiden să scape de logodna cu oprințesă și să-și găsească adevărata jumătate. Filmul este programat pe 21 noiembrie, de la ora 20:00.

Săptămâna viitoare, seria de filme tematice difuzate de DIVA în așteptarea lui Moș Crăciun continuă, cu alte 3 premiere, programate marțea, vinerea (de la ora 20:00) și duminica (de la 16:00).

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol