28 august 2023, 21:17

Filmele lunii IUNIE la Film Now. Producții pentru toată familia

După ce la 1 iunie, Ziua Copilului a fost aniversată cu o premieră TV de zile mari, Yeti – Omul Zăpezilor/ Abominable (2019), luna iunie continuă să fie dedicată familiei la FilmNOW.

După cum urmează…

Umbra spionului/ The Courier (2020)

Vineri, 4 iunie, de la 21:35, pe Film Now ai o nouă premieră TV în România: Umbra spionului/ The Courier (2020), un film de spionaj care te va ține cu sufletul la gură. Benedict Cumberbatch are rolul principal în ecranizarea poveștii reale de viață a unui om de afaceri britanic recrutat, fără să vrea, într-unul dintre cele mai mari conflicte internaționale din istorie. Într-un parteneriat improbabil cu un ofițer sovietic care speră să prevină o confruntare nucleară, cei doi vor furniza informații cruciale pentru a pune capăt Crizei Rachetelor Cubaneze din 1962, asumându-și toate consecințele.

Negru și albastru/ Black and Blue (2019)

Duminică, 13 iunie, la 20:00, în premieră pe Film Now, ai un thriller de excepție: Negru și albastru/ Black and Blue (2019), povestea Aliciei West (Naomie Harris), proaspăt înrolată în Poliția din New Orleans, care este întâmplător martora unei crime. Camera ei corporală surprinde momentul în care este ucis un dealer de droguri și astfel își dă seama cine sunt criminalii: niște polițiști corupți de la Narcotice, care au mult mai mulți complici printre oamenii legii. Acuzată fiind de crimă chiar de către făptași, Alicia devine fugară și face echipă cu singura persoană dispusă să riște tot pentru a o ajuta să scoată adevărul la lumină. Află cum se va termina „cursa” acesteia pentru dreptate doar la Film Now!

Vânătoarea de oameni/ The Hunt (2019)

La data de 25 iunie, de la ora 22:00, Film Nowîți aduce în premieră TV în România thriller-ul–horror Vânătoarea de oameni/ The Hunt. 12 necunoscuți se trezesc într-o poiană despre care se crede, conform unei teorii conspiraționiste care circulă pe internet, că sunt prada unor minți bolnave care se adună în acest loc îndepărtat pentru a vâna oameni, ca o distracție sinistră. Puterea pe care acest grup o deține îi permite să facă așa ceva, însă planurile sunt date peste cap de Crystal (Betty Gilpin), „ținta” care vrea să se îndrepte împotriva„vânătorului”.Urmărește deznodământul acestui scenariu teribil doar la Film Now!

Pokémon Detectiv Pikachu/ Pokemon: Detective Pikachu (2019)

Duminică, 27 iunie, de la ora 20:00,în premierăpe Film Now, va fi difuzat un film pentru toată familia: Pokémon Detectiv Pikachu/ Pokemon: Detective Pikachu (2019).Atunci când cunoscutul detectiv Harry Goodman dispare misterios, fiul său, Tim, vrea să afle ce s-a întâmplat. Acestuia îi vine în ajutor fostul partener Pokémon al lui Harry, detectivul Pikachu, adorabil și foarte competent. Cum Tim este singurul om care poate vorbi cu Pikachu, cei doi își unesc forțele pentru a dezlega misterul. Cu încasări de aproape 500 de milioane de dolari la debutîn întreaga lume, producția adaugă o nouă aventură de familie la succesul mondialPokemon.

Multe filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume sunt disponibile abonaților Digi TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și în platforma Digi Online.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol