CITIRE

Filmul românesc Octav, în top 5 din Box Office înc...

Filmul românesc Octav, în top 5 din Box Office încă din prima săptămână de la lansare

Actorul român Marcel Iureș apare într-o nouă producție cinematografică după o perioadă în care a lipsit de pe marile ecrane. Încă din prima săptămână, pelicula a reușit să intre în top 5 filme din box-office-ul românesc, ceea ce indică faptul că publicul era nerăbdător să vizioneze o producție autohtonă.

Conform box-office-ului din săptămâna 2 – 8 octombrie, filmul Octav este pe locul 4, fiind văzut de peste 27 mii de spectatori, informează Cinemagia.ro.

Lung-metrajul „Octav”, în regia lui Serge Ioan Celebidachi, este o coproducție România — Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, iar producător este Adela Vrînceanu-Celebidachi.

Nu numai prezența lui Iureș dă valoare acestei producții, ci și aducerea în prim plan a unor tineri talentați din România prin includerea în distribuție a Alessiei Tofan și a lui Eric Aradits, cu vârsta de doar 10 ani.

Mie îmi place foarte mult să joc în filme pentru că acesta este visul meu, de când eram mică. Mi-a plăcut foarte mult rolul pe care l-am avut, emoțiile trăite odată cu Ana, personajul meu. Când ea simțea tristețe, eu pur și simplu intram în povestea vieții ei și replicile veneau automat, ca și cum nu le învățasem și erau doar cuvintele mele”, a transmis micuța actriță într-un comunicat de presă remis redacției Edițiadedimineață.ro.

Lia Bugnar este un alt nume important care joacă în filmul Octav, ea fiind un artist complet care ocupă un loc aparte pe scena românească, remarcându-se atât ca actor de teatru și film cât și ca dramaturg, scenarist și regizor.

Și dacă nici numărul de spectatori de săptămâna trecută și nici numele importante pe care le-am enumerat mai sus nu te conving să mergi la acest film, poate că ar trebui să intri pe pagina de Facebook a producției pentru a vedea părerea oamenilor: https://www.facebook.com/filmul.octav

Trailerul filmului îl puteți urmări mai jos:


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.