9 decembrie 2023, 10:30

Finanţare de 20 milioane dolari pentru un startup lansat de o românca la New York

Plaforma de publicitate şi marketing digital, Knotch, lansată la New York în urmă cu patru ani de către românca Anda Gânscă.

Aceasta a primit o finanţare de 20 de milioane de dolari şi ajunge la investiţii totale de 34 milioane de dolari. Anda Gânscă (30 de ani), fondatoarea acestui startup, a plecat în urmă cu mai mulţi ani din Cluj pentru a studia economia şi relaţiile intenrnaţionale la Standford, în Statele Unite. A început să lucreze încă din facultate la dezvoltarea platformei de marketing digital, ce s-a transformat în câţiva ani într-un startup de succes care a reuşit să obţină până acum, finanţări totale de peste 34 milioane de dolari. Firma are în total 35 de angajaţi. Primele investiţii au venit chiar de la Universitatea Standford, acolo unde Anda continuă să ofere mentorat pentru tinerii care vor să-şi lanseze propriile afaceri, scrie startupcafe.ro.

Platforma dezvoltată de Knotch ajută brandurile să îşi monitorizeze şi evalueze campaniile bazate pe conţinut indiferent de felul în care sunt distribuite – prin email, publicate pe diverse site-uri, în social media sau pe propriile site-uri.

În urma investițiilor, compania intenționează să se extindă în afara SUA, iar primul pas ar fi intrarea pe piaţa din Marea Britanie.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol