10 decembrie 2023, 20:03

Firea cere demisia ministrului de Interne Carmen Dan. Cum motivează primarul general această decizie?

Ședința de azi PSD a ”luat foc” atunci când, Gabriea Firea a cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan.

”După trei ore în care au fost prezentate doar măsurile guvernului Dăncilă, tensiunile au început să răbufnească. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan. Dacă aceasta nu își va da demisia, Firea a cerut un vot pentru retragerea sprijinului politic acordat ministrului de Interne. Motivul solicitării: modul în care Carmen Dan a gestionat intervenția jandarmilor la protestul din 10 august”, relatează Realitatea TV.

Motivul pentru care Firea a luat această decizie, constă în nemulțumirea privind răspunderea pentru intervenția brutală a jandarmilor la mitingul din 10 august. Aceasta consideră că vina este aruncată în cârca prefectului Capitalei, Speranța Clișeru, care, desigur este o apropiată a primarului capitalei.

Se pare că până acum Carmen Dan nu a avut o reacție în fața cererii venite din partea lui Firea.

Această veste nu vine ca un puternic val doar pentru Carmen Dan, ci și pentru Dragnea, având în vedere faptul că sunt foarte apropiați. De asemenea, sursele spun și că Firea i-a mai reproșat lui Dragnea că în ultima perioadă se consultă numai cu Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, și cu partenerul de viață al acesteia, senatorul Claudiu Manda, atunci când ia deciziile care vizează partidul și guvernul.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol