29 noiembrie 2021, 20:34

O firmă americană de pompe funebre vizează nevaccinații prin reclame pe camioane

Pe camioanele cu numele unei companii de pompe funebre din SUA apare un îndemn ciudat: „Nu vă vaccinați”. Mașinile negre care, în aparență, sunt ale companiei Wilmore Funeral Home, a difuzat acest mesaje pe patru roți fanilor fotbalului din centrul orașului Charlotte (Carolina de Nord), în timp ce aceștia se îndreptau spre vizionarea meciului dintre Carolina Panthers și New Orleans Saints.

De fapt, campania a fost gândită de o agenție publicitară din Charlotte, care a decis să renunțe la strategiile tradiționale de marketing. Nu există compania Wilmore Funeral Home și site-ul său are un mesaj simplu: „Vaccinați-vă acum. Dacă nu, ne vedem în curând”. Link-ul duce spre Starmed, un centru de îngrijire urgentă orientat către comunitate.

Mulți angajatori și oficiali din domeniul sănătății publice din SUA caută modalități de a vaccina mai mulți oameni împotriva Covid-19, folosind stimulente diferite, de la bani și mâncare gratuită până la vacanțe fastuoase și bilete la Super Bowl. Doar 54,7% din totalul populației SUA s-a vaccinat.

Agenția publicitară BooneOakley a decis că este timpul să devină serioasă, când a văzut că publicitatea convențională nu funcționează.

„Am vrut să facem ceva care să se vadă dintr-o perspectivă diferită și care să șocheze oamenii”, au spus creativii agenției.

În Carolina de Nord, rata de vaccinare este de aproximativ 48,8%.

Foto: CNN


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.