9 iunie 2022, 5:17

FLORIDA. Un meșter a fost solicitat să facă „o cutie” în care să fie izolat băiatul familiei

Un cuplu din Florida i-a solicitat unui meșter, în decembrie 2021, să construiască un birou în garajul lor. Timothy și Tracy Ferriter i-au spus exact ce au vrut să construiască: o structură de 2,5 m X 2,5 m, cu tavan și ușă proprii. Spațiul trebuia să aibă, de asemenea, electricitate, o unitate de aer condiționat și o cameră video în tavan și trebuia construit în două zile. Cei doi au cerut ca structura să aibă clanță doar la exterior.

Meșterul a simțit că ceva nu era în regulă, așa că a contactat poliția, pentru a raporta incidentul. Abia după ce poliția a vizitat casa aproximativ o lună mai târziu – după ce fiul adoptiv de 14 ani al familiei Ferriters fugise de acasă – au descoperit o cameră mică în garajul familiei, care corespundea specificațiilor descrise de meșter. Structura conținea o saltea cu cearșaf și pernă.

Când poliția l-a găsit pe adolescent la școală a doua zi, acesta a făcut mai multe acuzații de abuz împotriva părinților săi, inclusiv că l-au ținut în interiorul structurii încuiate din garaj până la 18 ore pe zi și l-au pus să folosească o găleată portocalie ca toaletă. Băiatul le-a mai spus polițiștilor că era obligat să curețe găleata după ce o folosea. Declarațiile băiatului, împreună cu alte dovezi, au dus la arestarea lui Timothy și Tracy Ferriter, ambii în vârstă de 46 de ani, pentru acuzații penale de abuz agravant asupra copiilor.

Poliția a început să cerceteze situația familiei începând cu 28 ianuarie, când Tracy Ferriter a sunat pentru a raporta că adolescentul a dispărut, potrivit plângerii penale. Fiul ei, ar fi spus ea poliției, a fugit de acasă de mai multe ori. Raportul poliției spune că Tracy le-a spus ofițerilor că adolescentul avea „tulburări de comportament” și a avut probleme la școală cu o zi înainte.

Două zile mai târziu, poliția s-a întors la casa Ferriteri pentru a întreba dacă copilul s-a întors. Tracy a fost de acord să lase unul dintre ofițeri să intre în reședință. În timp ce făcea un tur al casei, Tracy i-a arătat ofițerului structura din garaj, care se potrivea cu descrierea de la meșter. În interiorul camerei, se arată în raportul poliției, se afla un mic birou cu cărți de școală, precum și un scaun pliabil. Deasupra patului era o cameră video de securitate. În primul rând, Tracy i-a spus ofițerului că încăperea a fost construită ca birou. Când ofițerul a întrebat-o despre încuietoarea exterioară, ea a spus că acea cameră a fost folosită pentru depozitare.

Adolescentul și ceilalți trei copii ai cuplului sunt acum în grija Serviciilor de Protecție a Copilului.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol