16 aprilie 2024, 3:33

După ce a fost desemnată piesa anului 2023 de către YouTube, Fly Project primește Dublul Disc de Platină pentru hit-ul internațional „Toca Toca”

După ce a luat cu asalt scena muzicală autohtonă și internațională,  Fly Project primește, din partea Roton Music, Dublul Disc de Platină pentru performanțele extraordinare în toată lumea ale hit-ului „Toca Toca”. Tudor Ionescu, artistul  proiectului Fly Project, a fost surprins cu Dublul Disc de Platină chiar pe platoul de filmare ale noului single, pe care îl va lansa în curând.

“Pentru mine, oamenii contează cel mai mult, toți cei care dau play pieselor mele, care vin la concerte, oriunde în această lume, iar acest premiu vine de la ei, este datorită lor, și mesagerul este Roton Music, căruia îi mulțumesc pentru parteneriatul strâns pe care îl avem încă de la începutul Fly Project. Toca Toca este, fără nicio îndoială, cea mai iubită piesă Fly Project, iar eu sunt cel mai fericit” spune Tudor.

Toca, toca

Cu toții am auzit de cel puțin câteva mii de ori “Te encanta la música, te toca, toca, toca” și ne-am trezit luni de-a rândul fredonand-o! Și în anul 2023, la fix 10 ani de la momentul lansării, piesa “Toca Toca” face senzație în mediul online, având din nou un boom pornit de la o coregrafie anime cu milioane de vizualizări, care a fost făcută de către un influencer japonez și care a declanșat o avalanșă de tiktok’uri, reels’uri și videos în Asia și apoi în lumea întreagă.

Cu un număr uimitor de peste 25 de miliarde de utilizări și vizualizări, “Toca Toca” a fost desemnată de către YouTube piesa anului 2023 și a devenit virală pe platformele de socializare.

Piesa a devenit un fenomen global și este una dintre cele mai căutate și ascultate melodii în Japonia și are nu mai putin 250 de milioane de hashtag-uri pe TikTok.

Hitul mondial „Toca-Toca” a dominat topurile radio internaționale și a obținut dublu disc de aur în Italia. Piesa nu doar că a ocupat primul loc în clasamentele de specialitate, ci s-a demonstrat a fi piesa favorită a lui Cristiano Ronaldo, care a sărbătorit victoria pe ritmurile ei.

Cu un număr impresionant de turnee internaționale, piese în topurile muzicale și o bază de fani globală, Fly Project continuă să cucerească topurile și cele mai tari petreceri cu hituri care să te țină pe ringul de dans.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol