9 decembrie 2023, 11:00

Focus pe succes: fotograful vedetelor ni se dezvăluie

În lumea showbiz-ului, umbla o vorbă care spunea că pentru a obține statutul de vedetă, trebuia să faci o ședință foto la renumitul fotograf Marius Bărăgan.

Îndrăgostit de arta fotografiei, Marius Bărăgan își dedică viața imortalizării frumosului, realizând proiecte de excepție alături de modele consacrate precum Andreea Bănică, Andreea Marin, Anda Adam, Mihaela Rădulescu, Mădălina Ghenea, dar și pentru cei care își doresc un book personal impecabil.

Mai mult, Marius își dedică timpul inițierii în arta fotografică a celor care dau dovadă de profesionalism și talent, indiferent de vârsta lor. Acesta a văzut vedetele dezbrăcate de secrete și cu atât mai mult povestea lui este mai interesantă.

Săptămâna aceasta redacția Edițiadedimineață.ro vă dezvăluie detalii din viața fotografului Marius Bărăgan, cunoscut sub pseudonimul de „fotograful vedetelor”. Vă prezentăm o poveste despre inspirație, pasiune, extravaganță, principii, viziune și succes. Am avut ocazia de a cunoaște detalii inedite din viața acestuia, am aflat cum a început pasiunea lui Marius pentru fotografie, despre dificultățile pe care le-a întâmpinat, dar și despre motivul pentru care a decis să rămână în România.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol