21 septembrie 2020, 6:26

Fratele lui Smiley, un român de succes. Ce premiu a primit

Fratele mai mic al cântărețului Smiley a primit un premiu important pentru cariera lui.

Filip Maria este managerul HaHaHa Production și lucrează împreună cu artistul. Casa de discuri și studioul de producție muzicală fondate de artist reprezintă una dintre cele mai performante companii din industrie în acest moment. Premiul „Managerul anului 2019 – Performanță în management de top” a fost câștigat la Gala Capital „Eroii anului 2019”, transmite protv.ro.

Am fost uimit și măgulit când am auzit că am câștigat acest premiu la o gală la care sunt prezente personalități atât de importante din business-ul românesc. Este prima dată când în familia noastră altcineva în afară de Smiley urcă pe o scenă”, a declarat Filip Maria.

Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică. Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul”, a spus Smiley.

Mama celor doi frați susține că este fericită și mândră de cei doi băieți ai ei.

sursa foto: protv.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.