15 aprilie 2024, 2:23

Agenția de modeling unde 90-60-90 reprezintă vârsta modelelor

OLDUSHKA este o agenție de modeling fondată de Igor Gavar, cu sediul în Moscova , care încalcă convenția unică din lumea modei, reprezentând exclusiv modelele cu vârsta de peste 45 de ani.

TATYANA, 61 de ani

În 2014, fotograful rus Igor Gavar a început un blog, Oldushka, dedicat stilului stradal al femeilor de peste 55 de ani din toată Rusia. Doi ani mai târziu, el a dezvoltat blogul într-o agenție matură de modele cu ideea de a îmbunătăți imaginea cetățenilor în vârstă.

SERGEY

 

Acum, modelele lui Oldushka, care au o vârstă medie de 70 de ani, lucrează cu reviste de renume precum Design Scene, Bosco, Afișa, Interviul Rusia, Buro 24/7 și artiști precum AES + F. De asemenea, au apărut în recentele campanii publicitare pentru Sony, canalul de televiziune 2×2, Cyrille Gassiline și alți designeri de modă.

IRINA, 70 de ani

„Frumusețea – este o calitate care devine mai apreciată în ani de zile”, scrie Igor Gavar într-un e-mai, conform Vogue.com.

VALENTINA, 62 de ani

Lansarea Oldushka a fost perfect programată, deoarece diversitatea de vârstă a crescut dramatic pe marile podiumuri de moda.

NINA, 75 de ani

 


Comentariile sunt oprite pentru acest articol