23 iulie 2024, 8:23

Furtună în România: 3 stewardese au fost rănite din cauza turbulențelor. Zboruri către București redirecționate spre alte aeroporturi

Trei stewardese au fost rănite din cauza turbulențelor într-o cursă care a decolat joi seara de la București cu destinația Hamburg, informează Digi 24. Totodată, mai multe zboruri care au ca destinație Bucureștiul au așteptat în aer îmbunătățirea vremii pentru a ateriza pe aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) sau au fost redirecționate spre alte aeroporturi, informează Boardingpass.

Incidentul, petrecut în cursa București – Hamburg al unei companii low-cost, a avut loc deasupra Craiovei, conform Digi 24. Avionul s-a întors la București, iar stewardesele au fost internate la Floreasca, Elias și Spitalul Universitar. Acestea au fost „ușor rănite” la cap și picioare. „Zborul companiei HiSky dintre Timișoara și București a aterizat pe aeroportul din capitala Bulgariei, iar cel operat de SkyUp pentru Arkia pe ruta Tel Aviv – București a aterizat la Burgas”, conform sursei citate.

Cele două avioane care au aterizat pe aeroporturile din Bulgaria vor fi realimentate și apoi vor zbura spre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București. Zborul Ryanair FR679 Viena – București a fost redirecționat pe aeroportul din Salonic (Grecia). De asemenea, zborul Austrian Airlines OS787 Viena – București a revenit pe aeroportul din capitala Austriei la circa 20 de minute de la decolarea spre București.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol