14 ianuarie 2023, 6:40

CES. Cinci gadget-uri disponibile pe piață, de la târgul de tehnologie din Las Vegas

Dacă ai fi mers la Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas anul acesta, probabil ai fi adăugat o mulțime de gadgeturi la lista de dorințe. Sunt multe care nu vor fi disponibile până în a doua jumătate a acestui an, iar unele poate că nici nu vor fi produse vreodată, dar nu te supăra! Iată câteva dispozitive interesante, care sunt deja disponibile pentru cumpărare sau precomandă.

Litiera automată Smarty Pear Leo Loo Too (600 de dolari)

Veterinarii spun că litierele „inteligente”, deși sunt convenabile, nu-i ajută pe proprietarii de pisici să țină cont de drumurile la baie ale animalului lor, lucru care, în mod normal, poate fi util pentru semnalarea potențialelor boli. Leo Loo Too rezolvă acest lucru cu un senzor încorporat, care urmărește cât de des merge pisica la litieră, dar îi și monitorizează greutatea și sincronizează datele cu o aplicație pe telefon.

Aparatul vine cu funcții suplimentare, cum ar fi sterilizarea prin ultraviolete și radar, pentru a împiedica litiere să se autocurețe în când pisica este în apropierea ei.

Proiectorul portabil Samsung Freestyle (900 dolari)

Un proiector nu este tipul de gadget pe care l-ai lua după tine în orice moment, dar Samsung își dorește să facă asta. Proiectorul său Freestyle este construit pentru portabilitate: trebuie doar să-l conectați la laptop prin porturile USB-C sau HDMI (sau să proiectați prin Android/iOS) și să-l îndreptați-l către orice suprafață.

Are mai puțin de 900 de grame în greutate, vine cu un suport de 180 de grade și poate proiecta conținut pe pereți, ecrane albe sau oriunde altundeva, cu până la 550 de lumeni în luminozitate. Are capacitatea de focalizare automată și de nivelare automată pentru a-și alinia imaginea pe orice suprafață. Cu o rezoluție de 1080p, un difuzor cu sunet la 360 ​​de grade și un ecran care variază între 30 și 100 inch, acest proiector este mic, dar puternic.

Ceasul inteligent Skagen Falster Gen 6 (295 de dolari)

Au trecut doi ani de când Skagen a lansat o nouă versiune a ceasului său inteligent Falster. Noul model are o carcasă de 42 mm și oferă câteva culori și stiluri diferite (inclusiv combo argintiu și piele espresso). Rulează pe sistemul de operare Wear OS de la Google, cu cel mai recent procesor Wear 4100+ de la Qualcomm, pentru a oferi o viață mai eficientă a bateriei, performanță optimizată și urmărire îmbunătățită a stării de sănătate.

Primești 8 GB de stocare, 1 GB de RAM, toți senzorii obișnuiți precum accelerometru, giroscop, altimetru etc. Există trei butoane fizice (cel din mijloc este rotativ), dar o combinație de glisări pe ecran și atingeri pe un singur buton ar trebui să fie suficiente pentru a naviga în interfața de utilizare a smartwatch-ului. Elementele sale interne sunt identice cu Fossil Gen 6. Este programat să primească noua actualizare Wear OS 3 mai târziu în acest an.

Căștile wireless JLab Go Air Tones (20 de dolari)

Nu ești fan al căștilor auriculare colorate ciudate? Gama Go Air de la Snag JLab vine în diverse tonuri de piele și sunt concepute pentru a se integra cu urechile tale. Pentru doar 20 de dolari, oferă rezistență la transpirație, de tip IPX4. JLab a colaborat cu ORLY Color Labs pentru a reduce gama de nuanțe la șapte tonuri care acoperă un amestec de nuanțe calde, neutre și reci.

GO Air Tones oferă peste opt ore de redare în fiecare cască și peste 24 de ore suplimentare din carcasa de încărcare (mai mult de 32 de ore în total). Introduceți căștile în carcasă pentru a le reîncărca și utilizați cablul USB integrat pentru a alimenta carcasa. Utilizați oricare dintre căști în mod independent sau folosiți-le împreună. Un microfon MEMS încorporat în fiecare asigură apeluri telefonice clare. Mai mică decât un card de credit, husa se potrivește în buzunar, iar căștile sunt cele mai mici de până acum (cu 15% mai mici și cu 40% mai ușoare decât alte modele similare, cu carcasa compactă).

Mopedul cu schi Moonbike Snowbike (8.500 de dolari)

Nu este obicicletă electrică obișnuită: roata din față a fost înlocuită cu un schi, în timp ce o șenilă pentru zăpadă cu motor electric ia locul roții din spate. Cu greutatea de 90 kg, Moonbike poate merge cu până la 42 km/h, dar la viteza maximă veți avea doar aproximativ o oră de viață a bateriei. Simplitatea conceptului este punctul său forte. Moonbike este perfect capabilă pentru excursii rapide, nu și pe distanțe lungi. Autonomia este de 1,5 ore la o încărcare completă sau trei ore cu o a doua baterie opțională (1.800 de dolari) și un încărcător rapid (400 de dolari).

Este ușor de manevrat și transportat, este suficient de mic pentru a intra pe ușă și suficient de ușor pentru ca două persoane să o poată ridica. Este rezistentă la temperaturi de -60 de grade Celsius. Doritorii își pot rezerva acum Moonbike-ul și mijlocul de transport va fi livrat mai târziu în ianuarie.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol