20 februarie 2020, 0:37

Gadgetul care îți asigură liniștea

Într-o lume în care zgomotul este pretutindeni – de la sunetul exasperant produs de bormașina vecinului, care s-a decis să își facă reparații într-o zi de duminică, până la micile sunete produse de activitatea oamenilor din jurul nostru – avem momente în care am da orice pentru o clipă de liniște.

Pentru cei mai sensibili dintre noi a apărut un gadget care promite să îți ofere liniștea de care ai nevoie. Muzo este numele device-ului minune care poate izola un spațiu de orice zgomot. Deși pare un ideal greu de atins, 2.984 de persoane au investit în total suma de 532.ooo de dolari în cadrul platformei Kickstarter pentru ca acest prototip să devină realitate.

În prezent cel mai ieftin prototip costă aproximativ 179 de euro, fanii așteptând cu nerăbdarea comercializarea produsului. Cei care au donat bani pentru realizarea gadgetului, vor beneficia gratis de acesta.

De asemenea, Muzo are un design ce îi permite să fie portabil, simplu de atașat și ușor de folosit deoarece printr-o simplă apăsare de buton sistemul anti-vibrație se va activa în mod automat. Acest dispozitiv are 3 moduri prestabilite: „Sleep” ce favorizează calitatea somnului, „Serenity” ce creează un o bulă liniștită bazată pe anti-vibrație, respectiv „Secret” ce este menit să protejeze discursurile private.

„Muzo este în curs de dezvoltare de foarte mult timp. Un concept simplu este ceea ce am avut la început. Pentru a fi sincer, am întâlnit multe dificultăți în ultimul an, văzând că tehnologia relevantă este rară și că trebuie să depășim sute de experimente eșuate”, au transmis producătorii, citați de Kickstarter.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.