20 octombrie 2021, 17:08

Gala Aniversară „O ȚARĂ, O SUTĂ DE ANI, MII DE VALORI”, eveniment în contextul Centenarului

Gala Aniversară „O ȚARĂ, O SUTĂ DE ANI, MII DE VALORI”, ce a avut loc vineri seară la Grand Hôtel du Boulevard, sub auspiciile Familiei Regale a României, i-a premiat pe cei care au promovat valorile României de-a lungul secolului de istorie și a scos în evidență personalități ale țării și performanțele lor, în contextul Centenarului.

La Gală a fost expusă o proiecție foto-video dedicată contribuției Reginei Maria la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918. De asemenea, a avut loc o ceremonie de premiere a unor personalități din România, iar încheierea a fost marcată de un moment artistic cu o tematică dedicată Centenarului. Participanții la eveniment au primit câte un exemplar din albumul fotografic ”1918. Cum s-a făcut România Mare”.

Anul 2018 este despre semnificații istorice, emoție și reamintirea valorilor românești. Anul Centenarului demonstrează faptul că românii trebuie să își păstreze simbolurile, să reconecteze trecutul cu viitorul.

Gala a fost organizată de europarlamentarul Ramona Mănescu alături de Asociația Centrul de Studii pentru Resurse Românești.

”Gala Aniversară la care am fost aseară prezenți, a adus împreună în frumoasa sală de ceremonii a Grand Hotel Du Boulevard un public ales, personalități și reprezentanți de seamă din toate domeniile societății, adevărate valori ale României. Împreună, am căutat, găsit și prezentat lumii întregi pe aceia care sunt echivalentul contemporan al românilor de succes din trecut. Distincțiile acordate aseară aduc cu ele responsabilitatea și șansa de a spori panteonul de valori al Poporului Român. Cei premiați sunt o parte dintre mulții români care contribuie la continuitatea noastră, sporind legăturile pozitive între generații, urmând a fi modele, la rândul lor, pentru cei de mâine” a declarat europarlamentarul Ramona Mănescu, potrivit saecularia.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.