12 septembrie 2023, 17:52

Gâlceavă pe cer. Pasagerii cursei Tarom Cluj-Napoca – București au făcut o escală la… Baia Mare

Da, știu, că în momentul ăsta s-a aprins beculețul ăla “stai, băăă, dar eu am învățat la Geografie că…”. Este cu totul și cu totul adevărat.

Pasagerii cursei Tarom dintre Cluj-Napoca și București, de acum câteva zile (10 aprilie), au aflat abia în aer că aparatul urmează să facă o escală neanuțată…taman la Baia Mare.

Se pare că la baza acestei decizii de schimbare a planurilor de zbor stă un “deal” făcut de Tarom cu nou înființata companie AirConnect. Cei de la AirConnect au avut o problemă și încercând să o rezolve au făcut Taromului o propunere de nerefuzat. În consecință, aceștia nu au mai ținut cont că vânduseră câteva zeci de bilete și aveau un angajament față de pasagerii săi și, pe românește, au dat cu oiștea-n gard.

Mai mult, avionul a pornit de la Cluj și cu o întârziere de o peste două ore.

Printre pasagerii scandalizați s-a aflat și actrița Medeea Marinescu. Ea a descris calvarul prin care a trecut alături de ceilalți pasageri.

“TAROM!!!! O mizerie ce ați făcut în această seară!!!

Să ne țineți prizonieri într-o sala de așteptare, anunțând că aveți întârziere o oră ( hahaha, mințind cu nerușinare, dar sunt deja obișnuită, e o practică la voi chestia asta), ne îmbarcați după două ore și jumătate de la Cluj și când, în sfârșit ne gândim că vom ajunge la București, ne anunțați ÎN AVION că trecem și pe la Baia Mare, unde vom stă cam douzaci de minute( sunt aici acum, o să măsor și minutele astea!) CUM VĂ PERMITEȚI SĂ VĂ BATEȚI JOC DE NOI?? Nu ați anunțat nimic ( pardon, pasagerul inocent de lângă mine îmi spune că “la lounge” i-au anunțat că merg în excursie la Baia Mare, însă pe noi, amărâții care n-am apucat un loc în față, la “ lounge”, nu ne-a anunțat nimeni, nu am avut de unde să ne cumpărăm o apă, pentru că micul băruleț s-a închis la ora 19).

Așadar, sper să ajung după miezul nopții în București și voi face o plângere oficială.

Sper să fiți trași la răspundere. Domnule Sorin Grindeanu, ce facem cu Tarom? cum rezolvăm gravele probleme? Sau nu contează, merge și așa. Că oricum n-ai altă companie cu care să poți zbura de la Cluj la București. Sau de la Timișoara , sau Iași…

Să va fie rușine!”

În aceeași zi, Tarom a făcut încă o manevră asemănătoare, zborul Iași București făcând escală (neprogramată) la Suceava.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol