CITIRE

Galeria poveștilor de artă – locul unde isto...

Galeria poveștilor de artă – locul unde istoria, imaginea și valoarea se împletesc

Pe strada Piața Amzei, ce etalează amestecul de stiluri tipic patrimoniului arhitectural bucureştean, se află o clădire care nu rămâne neobservată, ce amintește de prosperitatea și eleganța „Micului Paris” demn de o mare capitală europeană.  În Galeria Alexandra’s, acest loc cu pereți îmbibați de istorie, se întâlnesc poveștile cu iubirea de artă transferată de la un suflet la altul.

Alexandra a reușit într-o lume în care îți croiești greu o reputație, să își facă mai mult decât un business. Spune că nu este specializată în artă dar are o calificare mai înaltă – simte creația și valoarea impresionantă a acesteia. Dincolo de valoare se află frumosul. Alexandra a investit într-o afacere de lux, a creat o galerie de povești, pentru că, atât cei care vând, cât și cei care cumpără, vin în acest loc pentru ca istoria să continue.

Din momentul în care pășești în galerie, intri într-un spațiu dedicat exclusiv educației artistice și încântării sufletului și a simțurilor. Descoperă povestea Galeriei Alexandra’s și a oamenilor îndrăgostiți de frumos.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.