30 mai 2024, 19:06

Garsoniera de 11mp din Cluj lovește din nou. E scoasă la vânzare la un preț TRIPLU decât orice locuință obișnuită

Vă mai aduceți aminte de garsoniera din Cluj de 11mp, scoasă la închiriat, care a făcut senzație săptămânile trecute? Dacă nu, e posibil să nu știți nici de trupele lui Putin masate la granița cu Ucraina.

Oricum, dacă vreți să vă distrați, articolul e de găsit AICI.

Să revenim. După ce a dobândit notorietate suficientă, garsoniera a ajuns acum să fie pusă la vânzare de către proprietar.

37.499 de euro

„Profitând de faima pe care a dobândit-o locuința de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, probabil proprietarul a simțit că este un motiv excelent de a o scoate la vânzare. Prețul este de tocmai 37.499 de euro, ceea ce înseamnă 3.409 euro pe metru pătrat”, scrie publicația stiridecluj.ro

Ca să vă lămuriți, prețul normal al unui apartament este de 800 – 1.000 – 1.300 euro pe un metru pătrat. În zonele wow ale Bucureștiului – Centrul Civic. Dorobanți, Băneasa etc – un metru pătrat poateajunge la 2.000 de euro.

„Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni, Complet mobilată şi utilată. Situată pe strada Zambilei. Aproape de mijloace de transport în comun. Ideală pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil”, se arată pe o platformă de anunţuri imobiliare.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol