15 aprilie 2024, 22:14

Gașca Zurli, în cinematografele Happy Cinema din țară! Proiecții speciale Superpietonii Zurli, în prezența echipei!

Spectatorii din Focșani, Alexandria, Buzău, Bacău și Bistrița se vor putea bucura de vizionarea Superpietonii Zurli, în prezența echipei! Astfel, părinții și copiii prezenți în cinematografele Happy Cinema vor putea cunoaște o parte dintre membrii echipei îndrăgitei Găști Zurli.

Cele mai iubite personaje ale copiilor din România își fac debutul în cinematografe, printr-un film care se anunță block-buster-ul începutului de 2024 Superpietonii Zurli. Fetița Zurli, Lulu, Mulțumesc, Vrăjimăturica, Truli, și Tanti Prezentatoarea, sunt chemați de către președintele țării să salveze situația atunci când vrăjitoarea Tura Vura concepe un plan malefic pentru a destabiliza ordinea și a aduce haosul în oraș, răpind-o pe zebra Tony, cea care ține sub control circulația rutieră.

Despre ce e vorba…

Trecând prin aventuri neobișnuite și amuzante, care le testează prietenia dar le face să se și autodepășească, Gașca ZURLI descoperă în acest film de familie, ce înseamnă puterea lui „împreună” și a educației prin joacă. Filmul Superpietonii ZURLI, o aventură fantastică pentru părinți și copii, ne face să redescoperim iubirea și curajul, valori principii care ne pot ghida în viață.

Proiecții speciale Superpietonii Zurli, în prezența echipei, la cinematografele Happy Cinema din țară

  • Duminică, 28 ianuarie 2024 – Happy Cinema Bistrița
  • Vineri, 9 februarie 2024 – Happy Cinema Focșani
  • Sâmbătă, 10 februarie 2024 – Happy Cinema Buzău
  • Duminică, 11 februarie 2024 – Happy Cinema Bacău
  • Duminica, 17 februarie 2024 – Happy Cinema Alexandria

 „E acel film despre care copiii de astăzi vor spune “l-am văzut când eram mic” la fel cum spunem noi de Veronica și Maria Mirabela”, a declarat Mirela Retegan.

Distribuție: Mirela Retegan, Vero Căliman, Răzvan Marina, Lulu Varodi, Andreea Ghiță, Eduard Zănoagă, Edith Elekes, Larisa Mihăeș, Cezar Alexa, Teodora Enache. Cu participarea extraordinară a prietenilor: Roua și Mihai Morar, Luiza și Ioana Chereji, Alma și Amalia Enache, Smaranda și Codin Maticiuc.

Producție: Mixton Movie și Compania Zurli

 

Biletele pentru proiecțiile speciale Superpietonii Zurli se pot achiziționa de pe www.happycinema.ro.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol