7 iunie 2022, 17:30

Nemții au inventat o bere vegană proteică, pentru creșterea masei musculare

Doi pasionați de sală de gimnastică din Hamburg au dezvoltat rapid soluția pentru cei care doresc să se bucure de o bere după sală și totuși să profite de beneficiile antrenamentului lor: JoyBräu, berea proteică. Fondatorii noii băuturi proteice, Tristan Brümmer, în vârstă de 23 de ani, și Erik Dimter, în vârstă de 24 de ani, au înlocuit shake-urile proteice cu bere.

Totul a început în Singapore. Angajatorul lor i-a trimis în Asia de Sud-Est, pe Brümmer la Kuala Lumpur și pe Dimter la Singapore. Erik locuia într-un bloc de apartamente unde era o sală de sport. Amândoi se antrenau și întâlneau în mod regulat cu colegii la bar după serviciu.

Într-o seară, după antrenament, aveau în față un shake de proteine ​​și o bere. Le-au combinat și așa s-a născut JoyBräu, berea sportivului, în vara anului 2015. Berea proteică nu conține alcool. Spre deosebire de berile care conțin alcool, berea JoyBräu susține recuperarea și creșterea masei musculare.

O sticlă de 0,33 litri de băutură vegetariană cu conținut scăzut de carbohidrați conține 21 de grame de proteine. Dintre acestea, 10 grame sunt aminoacizii esențiali BCAA. Acestea sunt „materiale de construcție” esențiale pentru refacerea rupturilor de fibre musculare care apar în timpul antrenamentului. Fiecare sticlă conține, de asemenea, L-carnitină și beta-alanină, ambele benefice pentru arderea grăsimilor, astfel încât berea este chiar potrivită pentru cei care urmează o dietă.

Foto: Joybräu


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE