18 noiembrie 2023, 23:48

Valeriu Gheorghiță are podcast. Primul invitat, Cătălin Țucureanu, cercetător științific în imunologie și vaccinologie

Președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Valeriu Gheorghiță, va realiza mai multe interviuri cu specialiști în sănătate despre vaccinarea anti-COVID și criza COVID, ce vor fi difuzate pe platforma RO-Vaccinare.

În primul episod al podcastului numit „La cafea cu dr. Valeriu Gheorghiță”, medicul militar discută cu Cătălin Țucureanu, cercetător științific în imunologie și vaccinologie la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino.

„Mi-am propus ca, cel puţin o dată pe săptămână, să am alături de mine experţi care sunt implicaţi în momentul de faţă în evaluarea datelor ştiinţifice care sunt publicate la nivel internaţional şi care ne pot oferi informaţiile actuale”, a afirmat Valeriu Gheorghiță la începutul primului episod.

În interviul de 36 de minute, cei doi discută despre evoluția noilor tulpini, dar și dacă în viitor este nevoie de o a treia doză de vaccin.

Cătălin Țucureanu a lansat un îndemn pentru vaccinare și a spus că nu avem datele care să ne spună că peste șase luni, un an, trei sau cinci ani va fi necesară re-vaccinarea împotriva SARS-CoV-2.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol