12 iunie 2022, 18:31

Gică Popescu analizează meciurile Naționalei la Prima

Căpitanul Generației de Aur a Naționalei de fotbal a României se alătură echipei Prima TV. Gică Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți, iubiți și apreciați fotbaliști români, analizează, începând cu partida Muntenegru- România, meciurile tricolorilor din UEFA Nations League.

România a jucat deja 2 din cele 4 meciuri programate în luna iunie. Marti, 14 iunie, de la 21:45, Prima TV transmite în direct si în exclusivitate, din Giulești, România – Muntenegru. Fotbaliștii Naționalei lui Edi Iordănescu au o singură opțiune, victoria!

Ofertă

Gică Popescu, căpitanul Naționalei de fotbal care a adus cele mai bune rezultate din istorie, va fi prezent în studioul UEFA Nations League, de la 21.00, alături de Alex Rădulescu,   înainte și după meciurile „tricolorilor” din Liga Națiunilor. Cei doi vor analiza jocul elevilor lui Edi Iordănescu și vor diseca toate fazele meciului, la final.

“Să joci pentru echipa Națională este un motiv de mare mândrie. Jucătorii trebuie să intre motivați în teren, să dea tot și să încerce sa câștige fiecare meci. Să aibă un spirit aparte. În prima partidă am arătat ca o echipă de amatori, apoi, cu Bosnia a mers ceva mai bine. Pentru meciurile Naționalei ne vedem în studioul UEFA Nations League cu telespectatorii Prima TV. Acolo vom analiza, critica sau lăuda, în funcție de evoluție, prestația tricolorilor. În trecut, când jucam la Națională, la un meci cu Muntenegru, Bosnia sau Finlanda, victoria nu era o problemă, ci diferența de scor!”, spune internaționalul român.

Costi Mocanu și Emil Grădinescu sunt comentatorii meciurilor Naționalei, difuzate de Prima TV.

Din vara lui 2022, Prima TV transmite 20 de meciuri ale echipei naţionale.  Printre acestea, preliminariile UEFA Euro 2024 şi FIFA World Cup 2026, dar şi meciuri din cele două ediţii ale UEFA Nations League.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol