5 martie 2021, 12:01

Globalworth District – Primul cartier art&tech din România

Globalworth District devine prima reședință permanentă unde arta și tehnologia din România se vor îmbina și vor da naștere unor concepte inedite, dezvoltat de . Din 28 februarie Globalworth Globalworth și One Night Gallery își propun să promoveze tânăra generație de artiști români și să aducă evenimentele culturale mai aproape de comunitate, transformând clădirile de birouri în spații neconvenționale care găzduiesc și susțin arta și tehnologia.

„După ce anul trecut am transformat o parte dintre clădirile Globalworth în spații dedicate culturii, în care atât partenerii noștri, cât și publicul larg au avut ocazia să redescopere arta, facem acum încă un pas și lansăm oficial un nou cartier pe harta culturală a Bucureștiului. Globalworth District este în primul rând despre comunitate, despre oamenii din clădirile noastre, tinerii artiști, iubitorii de tehnologie și pasionații de noi experiențe. Efervescența artiștilor locali poate fi acum experimentată într-o formă nouă, unică și personală, facilitată de noile tehnologii. Și suntem extrem de încântați că încă de la evenimentul de lansare avem alături de noi parteneri care au crezut în ideea noastră”, a declarat Georgiana Oltenescu, Head of Marketing & Communication la Globalworth, potrivit unui comunicat wall-street.ro.

Sursa iqads.ro

Evenimentul de lansare a Globalworth District va avea loc pe 28 februarie, de la ora 18:00, în clădirea de birouri Globalworth Tower (Barbu Văcărescu 201), și va îmbina într-un show imersiv, conceput de One Night Gallery, tehnologia cu muzica, artele vizuale și design-ul vestimentar. Lobby-ul clădirii va fi scena pentru un eveniment new media art care aduce împreună un concert neconvențional Robin and The Backstabbers, instalații și proiecții realizate de Les Ateliers Nomad și H3, ilustrații supradimensionate de Bogdan Moraru și animate de Tudor Calnegru și colecția George. Primul banking inteligent. Inovație BCR, cu haine ilustrate de artiștii One Night Gallery, ce poate fi scanată în realitate augmentată cu aplicația dARe by Samsung.

Pe parcursul anului, Globalworth District va găzdui evenimente dedicate fiecăruia dintre cei trei piloni, muzică, arte vizuale și design vestimentar, ce vor putea fi experimentate într-un mod nou, cu ajutorul tehnologiei. Vizitatorul devine astfel mai mult decât un spectator, putând să interacționeze cu arta și să o descopere dintr-o nouă perpectivă, precum în realitatea virtuală sau augmentată.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.