8 iunie 2022, 5:05

Google își deschide primul magazin fizic, în New York

Google deschide primul magazin fizic de vânzare cu amănuntul, în New York, în această vară. Noul magazin va fi situat în campusul Chelsea, sediul companiei din New York. Magazinul Google va vinde o varietate de produse Google: telefoane Pixel, dispozitive Nest inteligente pentru casă, trackere Fitbit, Pixelbooks și multe altele. Clienții vor putea, de asemenea, să comande produse prin magazinul online Google și să le ridice personal din magazinul fizic.

Google a experimentat înainte cu mici magazine pop-up și standuri, însă acest magazin marchează un angajament mult mai serios pentru crearea unui spațiu de vânzare cu amănuntul. Google va împrumuta mai multe idei de la Apple Stores. La fel ca un Apple Store, noul magazin Google va prezenta modul în care produsele Google funcționează împreună, va avea experți în magazin pentru a ajuta la depanarea aparatelor, a ajuta la configurări, a lucra la reparații și va organiza ateliere de instruire pentru clienți.

„Noul magazin Google este un pas important în călătoria noastră hardware de a oferi cea mai utilă experiență Google, oriunde și oricând oamenii au nevoie de ea. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu mulți dintre clienții noștri și să le ascultăm feedback-ul despre magazin, astfel încât să putem continua să explorăm și să experimentăm posibilitățile unui spațiu fizic de vânzare cu amănuntul și să ne bazăm pe experiență”, se arată în anunțul de lansare.

Noul magazin va lua măsuri de precauție din cauza pandemiei COVID-19: limitarea numărului de clienți, curățarea regulată a magazinului și obligarea oaspeților să poarte măști, să stea la distanță socială unul de celălalt și să utilizeze dezinfectant pentru mâini atunci când se află în magazin.

Magazinul Google din Chelsea urmează să fie deschis publicului cândva în timpul verii.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol