25 ianuarie 2022, 10:09

S-a rupt macaroana: întâlnirile de grup gratuite prin Google Meet au acum o limită de 60 de minute

Când Google Meet a devenit disponibil pentru toți utilizatorii în aprilie 2020, Google a spus că nu va aplica limita de 60 de minute pentru apeluri, până la 30 septembrie 2020. Termenul respectiv a fost prelungit ulterior până la 31 martie 2021 și din nou până la 30 iunie. De acum încolo, se va aplica limita de 60 de minute în cazul conturilor gratuite de la Google, la apelurile cu minimum trei participanți.

După 55 de minute, toată lumea primește o notificare că apelul este pe cale să se încheie. Pentru a prelungi apelul, gazda își poate actualiza contul Google într-unul cu plată. În caz contrar, apelul se va încheia după 60 de minute.

Apelurile unu la unu pot continua să ruleze până la 24 de ore pe conturi gratuite. Actualizarea menționată de Google este de zece dolari pe lună. Dacă gazdele fac upgrade, apelurile pot dura până la o zi.

În practică, majoritatea utilizatorilor vor fi în regulă cu durata în cazul apelurilor unu la unu, dar limitarea grupului ar putea fi enervantă, deoarece mai ales apelurile de familie se desfășoară foarte ușor peste 60 de minute.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.