22 octombrie 2021, 10:00

Se redeschide Grădina Alhambra

Grădina Alhambra, prima grădină istorică din Bucureşti, construită în 1916, se va redeschide pe 26 august, cu un concert de pop-opera susţinut de grupul Ad Libitum Voices.

Abandonată timp de mai bine de 30 de ani, Grădina Alhambra urmează să fie, începând din acest an, un spaţiu care va găzdui numeroase evenimente culturale, de la spectacole şi concerte la seri tematice, expoziţii și instalaţii new-media.

Pe 27 august, va fi prezentat spectacolul de muzică şi dans al The Cuban Project. Muzicienii Harvis (voce şi trompetă), El Nino (voce şi percuţie) şi Omar Secada (voce şi pian) vor fi acompaniaţi de un DJ şi de două perechi de dansatori.

Asociaţia Culturală Teatrul Independent Elisabeta, care a dezvoltat proiectul Teatrul Elisabeta, demarează în acest an, un proiect similar dedicat ansamblului format din fostul cinematograf Capitol şi Grădina de Vară Alhambra.

Grădina Alhambra din strada Constantin Mille nr. 13 face parte dintr-un ansamblu de monumente istorice, alături de fostul cinematograf Capitol. Cele două spaţii au avut momentul lor de glorie în perioada interbelică, atunci când se numărau printre cele mai râvnite locuri de petrecere a timpului liber. Reabilitarea lor urmează să pună în valoare arhitectura originală, modernizându-se totodată spaţiile prin intermediul tipurilor de evenimente prezentate.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.