CITIRE

Grapini se întoarce „cu groază” la Bruxelles după ...

Grapini se întoarce „cu groază” la Bruxelles după protestul Diasporei

După declarațiile Mariei Grapini de dinaintea protestelor în care spunea că: Informăm diasporenii că taxa de prost se plătește la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteți participa la miting”, europarlamentarul a revenit, precizând că se va „întoarce cu groază” la Parlamentul European.

„Mă duc cu groază în 28 (august – n.r.) la Bruxelles, pentru că nu dă bine. Eu sunt şi în Comisia de libertăţi civile şi justiţie, vom fi puşi clar pe ordinea de zi. Nu dă bine nici pentru pregătirea preşedinţiei ( Consiliului UE – n.r.), pentru că nu mai devenim credibili. Noi apărem acum ca un stat, culmea, deşi este un Guvern cu o majoritate în Parlament, apărem ca o ţară instabilă, ori nu are nimeni încredere în tine, de la investitori până la oameni de afaceri din România.”

Ea a mai spus, „din punctul de vedere al regulilor europene”, intervenţiile jandarmeriei din Piaţa Victoriei au fost normale.

„Eu nu am fost acolo şi sigur că mă iau numai după ştiri. Unii spun că a fost justificat, unii nu. Dar ce pot să spun cu foarte mare precizie, din punctul de vedere al regulilor europene, este că, dacă cineva vrea să rupă gardul unui perimetru care a fost delimitat pentru protest, forţele de ordine intervin. În toate statele. Asta este o regulă clară. Dacă tu ai vrut să rupi gardul, atunci ei au dreptul, prin regulamentul lor, să intervină. Evident că violenţa atrage violenţă, evident că nu trebuiau incitaţi mai mult decât erau ei”, a declarat Grapini pentru .  Mediafax.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.