7 iunie 2020, 12:00

Guvernul vrea să acorde premii în bani elevilor care au luat nota 10 la Bac și Evaluarea Națională

Astăzi, Guvernul ar putea vota pentru implementarea proiectului de hotărâre privind acordarea de stimulente financiare elevilor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat în sesiunile din iunie-iulie, anunță Agerpres.

Potrivit acestei hotărâri, fiecare absolvent al clasei a VIII-a care a obţinut media 10 la Evaluarea naţională va fi premiat cu suma de 1.000 de lei, iar cei care au luat media maximă la Bacalaureat – 3.000 de lei.

Mai mult, se pare că pe agenda Guvernului se află mai multe proiecte de hotărâre, printre care și problema trecerii în proprietatea statului a unor imobile aflate în administrarea Ministerului Apărării Naționale, situate în judeţele Vrancea, Timiş, Ialomiţa, Constanţa, Ilfov, Caraş-Severin şi Bucureşti, în vederea scoaterii din funcţiune şi casării acestora.

Pe lângă acest subiect vor mai fi discutate și alte proiecte referitoare la apropabrea mai multor cheltuieli pentru „organizarea şi desfăşurarea în România a Reuniunii Miniştrilor Apărării din Europa de Sud-Est în perioada 14-17 octombrie; suspendarea aplicării prevederilor art.3 alin.(3) din anexa nr. 1 la HG nr. 20/2012 privind aprobarea Programului multianual de marketing şi promovare turistică şi a Programului multianual de dezvoltare a destinaţiilor, formelor şi produselor turistice; ratificarea scrisorii de înţelegere privind avansul pentru pregătirea proiectului „Cartierul pentru justiţie” dintre România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, semnată la Bruxelles la 30 mai 2019 şi la Bucureşti la 6 iunie 2019”, mai anunță Agerpres.

Sursă Foto: monitorulcj.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.