5 martie 2024, 15:32

Hakuna matata! Disney + va mări prețul abonamentului

Gigantul american al divertismentului Disney a anunțat că va majora prețul abonamentului pentru serviciul său de streaming Disney+ pentru clienții din România.

Versiunea cu reclame a serviciului de streaming a Disney+ va fi lansată în Europa în luna noiembrie, unde va fi disponibilă în opt ţări.

La fel ca versiunea „Premium”, se pare că extinderea europeană se va face în mai multe „valuri”.

Disney+ cu reclame va costa 5,99 euro în Franţa, Germania, Italia, Elveţia, Spania, Norvegia, Suedia şi Danemarca, ţările care vor face parte din primul val de extindere europeană. Cei care vor opta pentru abonamentul de bază fără reclame în aceste țări vor fi nevoiți să scoată din buzunar lunar 8,99 euro.

Pentru țara noastră prețul serviciului Disney+ va urca la 36,99 lei, comparativ cu 29,99 lei, cât este în prezent. Modificarea se va aplica clienților noi din România începând cu data de 1 noiembrie, iar celor existenți de pe 6 decembrie.

Clienții care optează direct pentru un abonament de un an de zile vor avea de asemenea două luni de streaming gratuit, plătind doar 369,90 lei, în loc de 443,88 lei, cât ar fi prețul întreg.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol