CITIRE

Halep, emblema României la JO de la Tokyo. Dorința...

Halep, emblema României la JO de la Tokyo. Dorința jucătoarei de tenis va fi îndeplinită

Simona Halep, campioana de la Wimbledon, a revenit, luni, în țară, cu replica trofeului cucerit la Londra. Jucătoarea româncă de tenis a sosit la aeroportul Otopeni cu o aeronavă British Airways şi a fost întâmpinată de ministru Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, de preşedintele FR Tenis, Ion Ţiriac, de fostul tenismen Ilie Năstase și de preşedintele COSR, Mihai Covaliu.

Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, i-a promis Simonei Halep că va fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Tokyo.

Îmi doresc o medalie la Jocurile Olimpice, cu siguranţă, este principalul obiectiv. Îmi doresc foarte mult să ating forma de la Wimbledon ca să pot să câştig. Mi-aş dori, bineînţeles aur, dar nu va fi uşor. O să joc în toate probele ca să am o şansă în plus să iau orice fel de medalie. (n.r. – dacă va purta drapelul la JO) Vai, mulţumesc că aţi adus vorba despre aşa ceva! L-am rugat acest lucru (n. – pe Covaliu) acum câteva săptămâni, luni, i-am spus că îmi doresc tare mult să se întâmple acest lucru şi mi-aş dori dacă nu e prea mare presiunea să ne şi spună dacă e de acord“, a declarat Halep, potrivit adevarul.ro.

Mihai Covaliu, a dat din cap, afirmativ, apoi Simona Halep a adăugat: „E înregistrat“.

sursa foto: skysports.com

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.