29 august 2023, 0:59

HALEP, favorita lui Merkel. „Mereu mă oprește și mă întreabă”

Simona Halep  este  favorita cancelarului Germaniei, Angela Merkel!

Această dezvăluire îi aparține lui George Cosac, fostul președinte al Federației Române de Tenis. Declarația a fost făcută în exclusivitate pentru GSP Live.

Cosac a rememorat un episod petrecut în urmă cu mai mulți ani, în perioada în care Simona Halep nu câștigase încă un trofeu de Mare Șlem.

„La un moment dat, când Simona Halep nu câștigase un Grand Slam, cred că făcuse o finală sau ceva de genul acesta, am mers cu ea la ministrul de Externe de la acea vreme pentru a obține un pașaport așa cum au toți marii campioni, pentru a circula mai ușor.

Atunci, respectivul ministru i-a spus: <Simona, probabil că toată lumea te-a felicitat, probabil că toți ți-au zis că joci bine, ce echipament, ce rachete, tot felul de nebunii! Eu îți spun un singur lucru: de câte ori merg pe holurile Parlamentului European și mă întâlnesc cu doamna Angela Merkel, mă oprește și mă întreabă de fetița aceea talentată din România care obține performanțe importante>. Era favorita cancelarului Germaniei!”, a afirmat Cosac, la GSP Live.

Actualmente, Simona Halep este nr 3 WTA. Ea a pătruns în Top 10 la începutul lui 2014 și de atunci  nu a mai ieșit din vârful ierarhiei tenisului feminin.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol