1 octombrie 2022, 16:02

Harry şi Meghan, între cele mai influente 100 de persoane în 2021, potrivit Time

Harry şi Meghan, dar şi cântăreaţa Billy Eilish, regizoarea Chloé Zao şi actorul Omar Sy figurează în topul revistei americane Time al celor mai influente 100 de persoane în 2021.

Prinţul şi ducesa decăzuți din drepturile regale, pentru că au deranjat Coroana britanică din cauza declarațiilor și acțiunilor lor publice, sunt lăudaţi într-un text de bucătarul-şef spaniol José Andrés pentru fundaţia lor caritabilă Archewell Foundation şi „compasiunea pentru oamenii pe care nu-i cunosc”. Au pierdut puncte în relația cu Familia Regală, dar au câștigat în inimile moltora oameni de rând din întreaga lume.

„Ei oferă o voce celor care nu au. Îşi asumă riscuri pentru a ajuta comunităţile în nevoie – oferind sprijin psihologic femeilor şi fetelor de culoare în Statele Unite, hrănindu-i pe cei care sunt afectaţi de catastrofe naturale în India şi în Caraibe”, a subliniat José Andrés, un apropiat al cuplului.

Familia regală nu a reacţionat la articolul din Time dar i-a urat pe Twitter „la mulţi ani” lui Harry care a împlinit, miercuri, 37 de ani.

Revista americană i-a inclus în listă şi pe regizoarea Chloé Zhao, premiată cu Oscar pentru „Nomadland” anul acesta, pe actorul Jason Sudeikis, eroul seriei „Ted Lasso” de pe Apple TV+, pe actorul francez Omar Sy, pe cântăreaţa Britney Spears, gimnasta Simone Biles sau producătoarea de televiziune Shonda Rhimes.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol